Help get this topic noticed by sharing it on Twitter, Facebook, or email.
I’m anxious

Upgraded to 3.6.5 and getting "Invalid column name 'UseClientId' error

Hello,
We upgraded our DBAmp version from 3.1.2 to 3.6.5 and started experiencing failures with the SF_BulkOps operations (upsert/update).
The failure message is as follows:
" [SQLSTATE 01000] (Message 0) --- Starting SF_BulkOps for ProposedAccount__c_Load V3.6.5 [SQLSTATE 01000] (Message 0) 20:23:40: Run the DBAmp.exe program. [SQLSTATE 01000] (Message 0) 20:23:40: DBAmp Bulk Operations. V3.6.5 (c) Copyright 2006-2017 forceAmp.com LLC [SQLSTATE 01000] (Message 0) 20:23:40: Upserting Salesforce using ProposedAccount__c_Load (FPKP01AMDB1A / Salesforce) . [SQLSTATE 01000] (Message 0) 20:23:41: DBAmp is using the SQL Native Client. [SQLSTATE 01000] (Message 0) 20:23:41: Error: Failed to execute command to retrieve session id. [SQLSTATE 01000] (Message 0) Source: Microsoft SQL Server Native Client 11.0 [SQLSTATE 01000] (Message 0) Description: Invalid column name 'UseClientId'. [SQLSTATE 01000] (Message 0) 20:23:41: Error: Unable to populate salesforce session id. [SQLSTATE 01000] (Message 0) 20:23:41: Percent Failed = 100.000. [SQLSTATE 01000] (Message 0) 20:23:41: Error: DBAmp.exe was unsuccessful. [SQLSTATE 01000] (Message 0) 20:23:41: Error: Command string is C:\"Program Files"\DBAmp\DBAmp.exe upsert:bulkapi ProposedAccount__c_Load "FPKP01AMDB1A" "Salesforce" "SALESFORCE_LS" "AccountIDWeb__c" " " [SQLSTATE 01000] (Message 0) --- Ending SF_BulkOps. Operation FAILED."

Is there something that I'm doing wrong? Or is this a bug that has a fix?
Let me know what course of action I perform to get my production sync going again.

Thanks.
1 person has
this problem
+1
Reply