I’m frustrated

Hybrid 3 issues..

Wondered if I can get any help... Using multiple Hybrid 3's in an ableton project and triggering them with APC40mk2. I have stumbled accross this issue...

The patch will be correct but when it starts playing it will switch to the patch after the one I want.. I can play them all and change the patches and it will be fine but when reopening the project the same thing will happen again... Resetting multiple patches before playing and recording the project is a mare as you can imagine.

Anyone help with this?

Lastest Ableton and drivers. i7, 16gb Ram, SSD etc so plenty of power and capacity.

Apart from that.. I LOVE this synth!
1 person has
this problem
+1
Reply
  • Hi Damien,

    Thanks for posting. I apologize for the delay. I'll be happy to help!

    but when it starts playing it will switch to the patch after the one I want

    Can you elaborate a little on exactly what you mean by this? Is it going to the next patch preset in Hybrid? Another channel strip? A different channel strip?

     I can play them all and change the patches

    How exactly are you doing this? Are they all on the same channel strip? Across different channel strips with multiple instances of Hybrid? Something different?

    It might be helpful to see a screenshot of your channel strips in Ableton so I can see exactly how you're setup, as well as the steps you're taking so I can try and reproduce this on my end, as well?
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. indifferent, undecided, unconcerned kidding, amused, unsure, silly happy, confident, thankful, excited sad, anxious, confused, frustrated