dm10 not producing sound

DM10 module isn't poducing any sound .ive hooked the pads up to old Yamaha module and I get sound so it's something with the DM 10. I bought it used from a store so There is no manual. I downloaded the manual but No help And I have checked the trigger volume and sensitivity. Module itself turns on fine, I restored it to factory settings . Everything seems to be functioning but I'm
Just not getting any sound out of it.
1 person has
this problem
+1
Reply
  • Hi Kyle,

    Sorry you're having issues with your DM10 module.

    It sounds like this may be hardware-related. Warranty and non-warranty claims are not handled here on the forum but I can point you in the right direction. Here are a couple of options that you could choose from:

    • Submit a Warranty or Service inquiry with our Technical Support team by logging onto the Alesis Support Page.  Select Warranty or Service Inquiry from the drop down menu.

    or


    I hope this helps!  Let me know if you have any additional questions.  
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. sad, anxious, confused, frustrated kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned happy, confident, thankful, excited

  • Make sure your power supply is AC to AC, if it's an AC to DC adapter, everything will light up and appears to work, but no sound will come out. If you are using an AC/AC adapter, it still can be the problem if the unit isn't working right. I recommend a new Alesis power supply, it's only like $20-$30 depending on where you order it. Should fix the problem, if not, it's not a bad idea to have an extra... it fixed mine when I had the same problem
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. sad, anxious, confused, frustrated kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned happy, confident, thankful, excited