I’m frustrated

No sound!!

Hi
Recently came up with the calibration fail message on my dm10 module and now there's no sound.

Please help!!
1 person has
this problem
+1
Reply
  • Hi Jordi,

    Thanks for posting.

    Using the wrong power supply can cause "Calibration Errors" when powering on the module. If you're located in the US, you should be using a 9V AC 1.5A power supply. Some users have also reported that switching the cables connected to the "Crash" inputs have resolved this, too. 

    Try performing a basic reset on the module by holding down EXIT and STORE while powering on. If this doesn't work, try a full reset (below):

    Full Reset:
    1. Press UTILITY to enter the main Utility Menu.
    2. Press SYS (F4) to access the Accompaniment settings.
    3. Press INIT (F2) to access the reinitialization page.
    4. Use CURSOR UP / DOWN to move through the menu items:
      • All Kits: All of the module's Kits and their settings will return to their factory defaults.
      • All Sequences: All of the module's Sequences and their settings will return to their factory defaults.
      • All Trigger Settings: All of the module's trigger settings will return to their factory defaults.
    5. Press EXEC (F4).
    6. A window will appear asking you to confirm your choice. To confirm and reinitialize the selected settings, press YES (F1). To cancel, press CANCEL (F2 or F3).
    Hope this helps! Let me know if you have any further questions.
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. kidding, amused, unsure, silly happy, confident, thankful, excited indifferent, undecided, unconcerned sad, anxious, confused, frustrated