Subscription bug

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • In Progress
HI!

I'm a big fan of Sidereel and I realized a bug in your coding. First I bookmark my homepage: .../_user/wther, then I delete cookies so login get lost. If I then go to my homepage search on something and try to subscribe I demands a login but the style is totally messed up and login doesn't work (tried it many times it's not that i mistype the password).

Keep the good work up, if you have any questions: bszirmay@gmail.com
Photo of bszirmay

bszirmay

  • 0 Posts
  • 0 Reply Likes
  • happy

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of bszirmay

bszirmay

  • 0 Posts
  • 0 Reply Likes
*.... try to subsribe IT demands a ....
Photo of Kendra

Kendra

  • 1818 Posts
  • 101 Reply Likes
Official Response
Hi bszirmay, can you describe a little more what the log in looks like for you? Does the entire page look odd with text-related problems or just the log in buttons?

Make sure javascript is enabled on your browser, restart your browser and see if that helps. You can also try holding down Shift while clicking Refresh on your browser after the page has loaded looking odd and that might just clear things up.

The site will always require a log in to use functions like Subscribe so it's tracked on your profile, but that shouldn't be an issue once your log in problem is fixed up.

If none of that helps, let me know what browser and version you're using and if you could attach a screenshot of what the page looks like for you, that would be helpful as well. Thanks!