18S Black SubWoofer just Stop working

I was doing a Sweet Sixteen event and it was performing great the whole night. Just as the event was over notice i din't hear or feel the bass. I notice the subwoofer wasn't playing. Luckily the event was over and my tops carried for the little time left. I am trying to find out what is wrong. Thought it might just be over heating we played from 7pm to 12am. Went i brought it home i tried everything but the sub refuse to play. I check my lines they worked fine with the tops I even tried using the bypass to the tops to ensure it wasnt the amp component that was defective. Tops played but nothing from the sub woofer. I think the woofer it self is blown. I would like to have it repaired or replaced. What steps do i have to take.
1 person has
this problem
+1
Reply
  • Hi Patrick,

    Thanks for posting. It sounds like your product may need to be serviced. Warranty and non-warranty claims are not handled here on the forum but I can point you in the right direction. Here are a couple of options that you could choose from:

    Submit a Warranty or Service inquiry with our Technical Support team by logging onto the Alto Pro Audio Support Page. Select Warranty or Service Inquiry from the drop down menu.

    or

    For quicker support, call your nearest Alto Pro Audio Support Office.

    I hope this helps! Let me know if you have any additional questions.
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. happy, confident, thankful, excited indifferent, undecided, unconcerned kidding, amused, unsure, silly sad, anxious, confused, frustrated