Alto ts12 sub bad hum on the right input on the sub

Alto ts12 sub. just got it and when i plug a cable into the right input of the sub i get a hum. the left mono input is very quiet. I took the left mono plugged into the right input and still hums. tried different cables and still the same. i like the sub but it has be able to hook up stereo.
is this a common issue?
1 person has
this problem
+1
Reply
  • Hi John,

    I apologize about the troubles you're experiencing.

    The TS Sub is capable of taking in a stereo output so it is definitely not common to get a hum out of one side. If you connect the right cable directly into a speaker rather than into the sub, are you getting the same buzz? If so, this may be coming from your sound source or the cable itself.

    If you continue to have trouble, this may indicate a problem with the hardware. Warranty and non-warranty claims are not handled here on the forum but I can point you in the right direction. Here are a couple of options that you could choose from:

    • Submit Warranty or Service inquiry with our Technical Support team by logging onto the ALTO Support Page. Select Warranty or Service Inquiry from the drop down menu.

    or

    • For quicker support, call your nearest Support Office or International Distributor.

    Make sure to reference or link this thread to help out the support team.

    I hope this helps! Let me know if you have any additional questions.
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. sad, anxious, confused, frustrated happy, confident, thankful, excited kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned