Help get this topic noticed by sharing it on Twitter, Facebook, or email.
I’m sad

TS SUB 18 - Not working.

Hello!

I am sorry to say after months of being in storage, I plugged in and turned on my TS SUB 18 and no light came on the back of the unit.

The fan however worked and it would pass through audio to other Alto speakers, but apart from that.... NOTHING!

I have taken the front grill off and tested the driver, it seems to be working normally, I also checked the white fuse that I could see when removing the amp from the back of the unit, it appears to be OK (the fan would not work if this was blown).

Any one have any ideas? I have contacted support, if I have to I would send the amp part in for servicing, but could it be anything else?
]

Also what kind of price am I looking at for a repair or replacement? I am kind of gutted that this unit has failed as I must have used it maybe 20 times since I bought it
1 person has
this problem
+1
Reply
  • Hello,

    I'm sorry you're having issues with your TS Sub 18. I'll be happy to help!

    It sounds like your product may need to be serviced. Warranty and non-warranty claims are not handled here on the forum, but I can point you in the right direction! Here are a couple of options that you could choose from:

    • Submit a Warranty or Service inquiry with our Technical Support team by logging onto the Numark Support Page. Select Warranty or Service Inquiry from the drop down menu.

    or

    • For quicker support, call your nearest Support Office or International Distributor.

    Make sure to reference or link this thread to help out the support team.

    I hope this helps! Let me know if you have any additional questions.
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. happy, confident, thankful, excited indifferent, undecided, unconcerned kidding, amused, unsure, silly sad, anxious, confused, frustrated