"Invite A Friend" is not resulting in emails to them.

My "Invite A Friend" link does not seem to be working. I've sent a message of a new blog 3 times, and no one is receiving it. What's causing this all of a sudden?
1 person has
this problem
+1
Reply
  • What do you mean by "a new blog"? A new post on the Current community site?
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. sad, anxious, confused, frustrated kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned happy, confident, thankful, excited

  • Yes, when writing a new blog and inviting friends from my followers list, they were not receiving the message. I finally resorted to PM'ing them. For the first few hours yesterday, no one's "New" blogs were being responded to. I was not receiving any emails from my followers who were posting saying so-and-so thinks you'll find this interesting and posting a link to it. And they were not receiving mine.

    It seems to have corrected itself later in the afternoon, because all of a sudden all these emails started coming,and responses were getting posted. Earlier in the day I received no less than 4 people who said they had responded to my blog, but their responses were not showing up. It seemed the entire site had gone haywire, but it seems okay now.
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. sad, anxious, confused, frustrated kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned happy, confident, thankful, excited