Help get this topic noticed by sharing it on Twitter, Facebook, or email.

connection works, no session id

Hello, here is the error I am receiving when I do really any call, in this case a replicate user object.

--- Starting SF_Replicate for USER
10:25:24: Drop USER_Previous if it exists.
10:25:24: Create USER_Previous with new structure.
10:25:24: Run the DBAmp.exe program.
10:25:24: DBAmp Bulk Operations. V2.18.5 (c) Copyright 2006-2014 forceAmp.com LLC
10:25:24: Populating local table USER_Previous , AF1-MKTDB01 / SFDC_Prod .
10:25:25: DBAmp is using the SQL Native Client.
10:25:25: Opening SQL Server rowset
10:25:25: Error: Failed to execute command to retrieve session id.
Source: Microsoft SQL Server Native Client 11.0
Description: Cannot create an instance of OLE DB provider "DBAmp.DBAmp" for linked server "SALESFORCE_Prod".
10:25:25: Error: Unable to populate salesforce session id. Retrying...
10:25:25: Error: Failed to execute command to retrieve session id.
Source: Microsoft SQL Server Native Client 11.0
Description: Cannot create an instance of OLE DB provider "DBAmp.DBAmp" for linked server "SALESFORCE_Prod".
10:25:25: Error: DBAmp.exe was unsuccessful.
10:25:25: Error: Command string is C:\"Program Files"\DBAmp\DBAmp.exe Export "USER_Previous" "AF1-MKTDB01" "SFDC_Prod" "SALESFORCE_Prod"
--- Ending SF_Replicate. Operation FAILED.
Msg 50000, Level 16, State 1, Procedure SF_Replicate, Line 244
--- Ending SF_Replicate. Operation FAILED.

Please advise. Thank you.
1 person has
this problem
+1
Reply