flashvars.uid is missing!!!

  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
This messahe appears when trying to load the game. PHP is not sending vars to Flash.
Photo of clm2206

clm2206

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 23
Photo of Soumik Hore

Soumik Hore

  • 85 Posts
  • 12 Reply Likes
Hi
Can you try updating the Flash Player plugin in your browser and checking if the problem still persists?
Photo of clm2206

clm2206

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
Hello Soumik

Thanks for your prompt reply. It's IE on Windows 8, so I think it's embedded.
Photo of Soumik Hore

Soumik Hore

  • 85 Posts
  • 12 Reply Likes
I think Chrome is best for Flash Player based browser games. If you still have that problem, I suggest you download Chrome and see if the issue's resolved or not
Photo of Ramsay

Ramsay

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I have the same problem on IE 9 and I have reinstalled flash player to the latest version.
Photo of clm2206

clm2206

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
Although this doesn't fix up the issue, you will be able to load the game again if you delete all cookies and temp files.
Photo of clm2206

clm2206

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
I think this is maybe a potential exploit. When I deleted cookies and temp files, IE loaded the game with no problems. I did some stuff on my colonies, and then, when I was erying to send gifts, a FB message asking me to log in popped up. The funny side is that all changes I made before still remained. So I was logged in for GL but not for FB.
Photo of I'm Chico

I'm Chico, Official Rep

  • 170 Posts
  • 42 Reply Likes
Sounds weird, seems to be some kind of issue in our side. We'll investigate it. Thanks for reporting it!
Photo of Stephane

Stephane

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
same issue here ... I must hit refresh several time before the game finally load.

I updated IE to IE 10 ... I reinstall flash ... I tried the option of delete cookies and all temps files ... the issue still ...

I tried it on another computer .... same issue ...

:(
Photo of David Börner

David Börner

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
ich komm nicht mehr in das spiel rein es steht immer Flashvars.uid is missing Was tuhen ???

This reply was created from a merged topic originally titled
Flashvars.uid is missing.
Photo of Louise LaPalme

Louise LaPalme

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
same here..... frustrating!!!!!!!
Photo of David Downing

David Downing

  • 21 Posts
  • 2 Reply Likes
This happens to me as well. I had to switch to using only Chrome browser as IE simply isn't stable. I can get out and back in sometimes after error but doesn't take long for it to happen again. Usually when focus is change to Free chips videos... which now most aren't even adding the chips to inventory like they should :(
Photo of Ludo Duysens

Ludo Duysens

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Same problem with IE, update donne but no resolution.
Photo of Nicolò Facco

Nicolò Facco

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
I get a screen that says flashvars.uid is missing! and then when reloading the page so many times I can get with hard work and in my main planet there and observatory base only. in the colonies we have only the base around 10 pianeti.l 'inventory level alright I had what I had before. my name is nicholas facco and are level 188 using internet explorer please help me rimettemi alright

This reply was created from a merged topic originally titled
à.
Photo of Janes

Janes

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
I have it too on my PC with Win 7, IE10, latest Flash
Photo of Louise LaPalme

Louise LaPalme

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
cant get on game been trying for the past hour...nothing I do is helping
Photo of MandyB

MandyB

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
im new to the game but love it when it wants to work plz fix asap
Photo of Janes

Janes

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
I'm glad that you're new, maybe friends on Fb? I'm gonna help, ok? I do it everyday. When they fix the issue, send your issue details on their page on Fb.
Photo of Maarten Doeswijk

Maarten Doeswijk

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
When you keep trying it eventually works. It isn't predictable though; sometimes it works without a hitch. There seems to be a link to an account; my own account has lesser issues than my son's.
Photo of Janes

Janes

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Well, thankfully for me the issue has gone away. But I am not going to experiment on seeing if it will happen when I will refresh the page even if G. Life has not yet loaded.
Photo of Yenco Lammens

Yenco Lammens

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
it normally don't work whats the problem?
Photo of al3meid

al3meid

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
it doesn't load

why?
Photo of Aziz Khalsi

Aziz Khalsi

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
it dosen't load why ?
Photo of Janes

Janes

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
People, try updating your Flash player and/or browser to the latest version. See if it helps.