Old lab puzzles

  • 1
  • Problem
  • Updated 8 months ago
Calculations are noticeably faster. No freeze button. Lost sequence identifier text. 
Photo of JR

JR

  • 240 Posts
  • 20 Reply Likes

Posted 8 months ago

  • 1
Photo of JR

JR

  • 240 Posts
  • 20 Reply Likes
Freeze button is in settings now. My bad.
Photo of JR

JR

  • 240 Posts
  • 20 Reply Likes
Required sequences don't "pulse" like they used to. Difficult to proceed without those error messages/hints. Blah Blah. Using ABC_INC puzzle to test.
Photo of JR

JR

  • 240 Posts
  • 20 Reply Likes
Have funny single frozen Guanine isolated from puzzle that switches locations when states are changed.
Photo of JR

JR

  • 240 Posts
  • 20 Reply Likes
Tried to reproduce. Now it's a small blue dot. 
Photo of JR

JR

  • 240 Posts
  • 20 Reply Likes
Calculations for "shooting star" are way faster but that doesn't seem to help me solve the puzzle.
Photo of JR

JR

  • 240 Posts
  • 20 Reply Likes
Firefox now works for me. Died many months ago on a Firefox update.
Photo of JR

JR

  • 240 Posts
  • 20 Reply Likes
Wow, I can actually get into lab archive now. Before just hung and hung annnnd hung but never any access. Thanks.
Photo of LFP6

LFP6, Player Developer

  • 598 Posts
  • 108 Reply Likes
Hey JR,

I think there are three remaining issues (correct me if I'm wrong):
1) "Lost sequence identifier text" - What do you mean by this?
2) "Required sequences don't "pulse" like they used to. Difficult to proceed without those error messages/hints. Blah Blah. Using ABC_INC puzzle to test." - If I had to bet, this is due to your current browser/graphics card combination not supporting WebGL. Could you please visit this site and tell me what the top bar says? http://webglreport.com/?v=2 For me it's green, and says "✓ This browser supports WebGL 2"
3) "Have funny single frozen Guanine isolated from puzzle that switches locations when states are changed."/"Tried to reproduce. Now it's a small blue dot." - how were you able to make this occur?

Also, in the future, please submit separate topics for different issues - it allows everything to be more easily tracked.
Photo of Brourd

Brourd

  • 437 Posts
  • 79 Reply Likes
LFP6

I believe number 3 may be like that one instance I mentioned in beta, where puzzles with oligos seem to leave behind a tiny dot during switching of the states.
Photo of LFP6

LFP6, Player Developer

  • 598 Posts
  • 108 Reply Likes
Hah, I was finally able to reproduce that. Noted.
Photo of JR

JR

  • 240 Posts
  • 20 Reply Likes
Lost identifier fixed when I check display aux. information in settings.
WebGL1 and 2 are green for my browsers firefox and chrome.

  
Photo of JR

JR

  • 240 Posts
  • 20 Reply Likes
What are those outliers on LHS puzzle. One on top one in middle.
Photo of JR

JR

  • 240 Posts
  • 20 Reply Likes
Exited session and went in again and not doing it, soooo. 
Photo of LFP6

LFP6, Player Developer

  • 598 Posts
  • 108 Reply Likes
I can reproduce the random nucleotides per Brourd's comment above.

Per the required sequence pulsing, do you mean these don't show up at all?

Is it possible that you have "highlight restricted sequences" unchecked?

Photo of JR

JR

  • 240 Posts
  • 20 Reply Likes
No. I have that option checked. Let me come up with an example before you do more work on this one. Thanks for your help.
Photo of JR

JR

  • 240 Posts
  • 20 Reply Likes
Use ABCC-Inc at bottom of https://eternagame.org/web/lab/8489876/
Go into a puzzle with old flash and you will get pulsing oligos with receptive oligo identifiers, switch to new webgl and the oligos don't pulse and the identifiers are sticky, they stay around after mouse is not on oligo.