Problem: [Gene Synthesizer] Level 14 of 14

  • 2
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
Photo of Pi

Pi

  • 19 Posts
  • 2 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 2
Photo of hoglahoo

hoglahoo

  • 141 Posts
  • 39 Reply Likes
I can confirm.  Was brought to light in chat by another user as well.  This is a playthrough puzzle.  There are no puzzle constraint boxes shown or regarded in the puzzle, not even the stability constraint.  The puzzle won't solve even with stable sequences that meet the requirements the puzzle previously enforced, and there isn't an option to continue to the next level

(Edited)
Photo of Omei Turnbull

Omei Turnbull, Player Developer

  • 968 Posts
  • 304 Reply Likes
@nando, I was in chat when PI reported this, and have some more info.

The puzzle works fine for me in Chrome, but fails for me in Safari.  It fails for both hog and PI in Chrome, as well as FF for hog.

At Safari's request, I let my Mac download a new Flash version, but that didn't change anything.

There's nothing unusual in the console output.

The last thing I tried was to reset the puzzle in each browser, thinking the difference might be something in local flash storage.  But that didn't change anything either.

I've now run out of ideas. :-(
Photo of LFP6

LFP6, Player Developer

  • 600 Posts
  • 108 Reply Likes
Raising this issue to high priority. Firefox, Win 10, Flash 23.0.207 NO PUZZLES WORK.
Photo of LFP6

LFP6, Player Developer

  • 600 Posts
  • 108 Reply Likes
Thought it was a new Flash version issue, but it seems others have used 22.0.0.186 with the same issues, though it works for me on Chrome and Edge
(Edited)
Photo of LFP6

LFP6, Player Developer

  • 600 Posts
  • 108 Reply Likes
For anyone who comes across this before the problem has been resolved, please fill out this form for every browser you have access to (even better, on every computer you have): https://goo.gl/forms/6MzKlQXKlQglyNUU2

*Hopefully* this can help nail down where the issue is.
Photo of LFP6

LFP6, Player Developer

  • 600 Posts
  • 108 Reply Likes
Hoglahoo has done some great sleuthing, finding that this issue occurs for all single state tutorial puzzles AND challenge/player puzzles including and older than this one (which includes all single state challenges): http://www.eternagame.org/web/puzzle/2331559/

It appears that many single state labs are having this issue as well, both old and new, but some are fine, like this one: http://www.eternagame.org/game/puzzle/2333352/ Oddly enough, it looks like all the ones marked "Cloud Lab [##] - [Title]" work, but none of the others that I've tested do.
(Edited)
Photo of LFP6

LFP6, Player Developer

  • 600 Posts
  • 108 Reply Likes
Photo of nando

nando, Player Developer

  • 388 Posts
  • 71 Reply Likes
Hi, and thank you all for the report and details. I inadvertently introduced a bug as I was working to introduce the ability for the applet to handle targets with both aptamers and oligos. Hopefully, this is fixed now. You may need to force-refresh in order to get the latest version of the applet from the server.

@LFP6: let's leave the case open, in case new reports come in.
Photo of Omei Turnbull

Omei Turnbull, Player Developer

  • 968 Posts
  • 304 Reply Likes
Fixed my Mac/Safari configuration.