Servo to PV Function

I am using a 3504 controller and am using the servo to PV function. The function seems to work when I move from SP1 to SP2. But does not when I go from SP2 to SP1. It ramps starting at SP2 instead of PV.
1 person has
this question
+1
Reply
  • Jon (Official Rep) March 07, 2017 11:45
    Hello Matt,
    Seems to work ok for me when switching between SP1/2 and using the ramp rate feature - Which ever SP is selected it servo's from the PV as long as you have it enabled as below:
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. indifferent, undecided, unconcerned kidding, amused, unsure, silly happy, confident, thankful, excited sad, anxious, confused, frustrated

  • 1
    Hello Jon!

    I have Servo to SP enabled, and it works when moving from SP1 to SP2, my issue is occurring when I am recovering from SP2. I would like the WSP to move to PV and ramp from there when I switch between SP2 to SP1

    Hopefully the pictures show up below, but if they don't, what is happening is that the WSP goes to SP2 when I switch to it. That is working the way I intend. When I switch it back to SP1, I'd like the WSP to start ramping from PV, but it starts ramping from SP2.

  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. happy, confident, thankful, excited kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned sad, anxious, confused, frustrated

  • Jon (Official Rep) March 13, 2017 17:02
    Hi Matt,
    I just tried this on 3504 (V3.30 firmware), when I switch from SP2 back to SP1 the WSP servo's from PV which I believe is correct - Could you send your config file to support@eurotherm.co.uk or give me a call on 01903 268500
    Thanks
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. happy, confident, thankful, excited kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned sad, anxious, confused, frustrated