Help get this topic noticed by sharing it on Twitter, Facebook, or email.
I’m frustrated

Solutions gallery link not working

Until 1 September 2018, i had no problem accessing the App gallery (now the Solutions Gallery) from the bottom of any FS page. Now the link goes to the URL https://partners.familysearch.org/sol... but the whole page is blank. Cutting and pasting the URL doesn't help.
Can anybody help?

I am using an HP Spectre laptop running windows 10 and using a Chrome browser.
Reply
  • The link at the bottom of the page worked fine for me and took me to the newly renamed Solutions Gallery. (It's the exact same URL you provided in your post.)

    I'd recommend just trying again later. It could be that the web servers responsible for delivering this content just aren't all updated yet.
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned happy, confident, thankful, excited sad, anxious, confused, frustrated

  • This reply was removed on 2018-09-24.
    see the change log
  • Still waiting ... the Solutions gallery link is not working.
    I am using an HP Spectre laptop running windows 10 and using a Chrome browser and when i select the Solutions Gallery link, I get a blank page and on inspection the message ...
    failed to load ... blocked by client

    (image)
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned happy, confident, thankful, excited sad, anxious, confused, frustrated

  • Linda

    I am just another User/Patron like yourself.

    I have just tried, both, (1) the "Solutions Gallery" at the Bottom of (a) the "Landing" page/screen and (b) the "Person/Details" page/screen; and, (2) the link that you provided in the post - and, they both took me to the "Home" page/screen of the "FamilySearch Solutions Gallery".

    I am using the latest version [ 69.0.3497.100 (Official Build) (64-bit) ] of 'Google' "Chrome" with Windows 10.

    I tried the same with the latest versions of "FireFox" and 'Microsoft' "Edge", with Windows 10, with the same positive results.

    Your image in this post is that from the "Inspection"; and, when I looked I have a lot more of those "Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT"; but, I still get to the "Home" page/screen of the "FamilySearch Solutions Gallery"!

    There must be some "Setting" in you Computer that is causing you this problem/issue.

    I know that it seems silly to ask; but, ... have you tried "Logging Out"; "Clearing" your "Cache" and "Browsing History"; "Restarting" your Computer; and, then, "Logging In" again. If you have, then YOU do have a problem/issue. If you have not, give it a go, it cannot hurt.

    That is the best I can offer.

    I hope this helps.

    Brett
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned happy, confident, thankful, excited sad, anxious, confused, frustrated

  • Thanks, Brett. I did indeed try your suggestions - several times. Still does not work.
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned happy, confident, thankful, excited sad, anxious, confused, frustrated