Buy buttons not appearing beneath every image in a post

Hi everyone,

Here's my website: Gaijin Camera

I'm currently using Fotomoto with Prophoto, and in general I'm really happy, but I've noticed a small problem - the buy button isn't appearing under every photo in my posts. For example, let's say I have a post with 8 images in it - the buy buttons will appear under the first 5, but then not under the last 3.

I've noticed that if I refresh the site while scrolled to the bottom of the post (where the final images are) then the buttons will appear beneath them just fine. But if the post loads at the top (as it normally does) then only the first several photos show the buttons. I've also noticed it doesn't appear to be an issue on my iPad, but the problem happens with Firefox, Chrome, and IE on my laptop. I've tried it on other computers and the problem is the same.

Here's a post to try it yourself: http://gaijincamera.com/?p=273

If you can help me figure out what's going on, I would really appreciate it! Thanks!
1 person has
this question
+1
Reply
  • This reply was removed on 2012-08-06.
    see the change log
  • Derek (Official Rep) August 06, 2012 19:32
    Hi Les,

    I took a good look at your site and can see the issue you're describing here. I think the issue has to do with the "Lazyloading" feature that your theme uses.

    If it's an option, I would try disabling the feature if possible, then clearing your browser cache and re-loading the page to see if the issue persists. If not then we know what the culprit is.

    I hope that helps and kind regards,
    Derek
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned happy, confident, thankful, excited sad, anxious, confused, frustrated