Custom CSS is not working

My custom CSS is not working on my website. Any ideas why? This is not a CSS bug I have confirmed that it works in the shop designer.

You can see the bug here clicking into the first image: http://jeremiahtakespictures.com/2013...
1 person has
this problem
+1
Reply
  • As you can see from the store design page I have removed the bold text and the separator:

    /* Default styling from Fotomoto */
    .FotomotoToolbarClass a,
    .FotomotoToolbarClass a:link,
    .FotomotoToolbarClass a:visited,
    .FotomotoToolbarClass a:active,
    .FotomotoToolbarClass a:hover {
    font-weight: normal;
    }

    .FotomotoSeparator{
    display: none;
    /*margin: 0 4px !important;*/
    }

  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned sad, anxious, confused, frustrated happy, confident, thankful, excited

  • Derek (Official Rep) March 06, 2014 08:29
    Hi Jeremiah,

    Thanks for your post. Custom CSS is working - you just needed a few modifications to what you wrote:

    1. The !important declaration needed to be added to your font-weight
    2. You need to specify which separator to change the display on, for example .FotomotoSep1

    I went ahead and made the changes to your Dashboard for you and you should be all set.

    I hope that helps and kind regards,
    Derek
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned sad, anxious, confused, frustrated happy, confident, thankful, excited