IE7: Single post title alignment problem

  • Problem
  • Updated 4 years ago
See image: title alignment problem in single post page.

Photo of Niek

Niek

  • 170 Posts
  • 22 Reply Likes
  • frustrated

Posted 4 years ago

  • 2
Photo of Allan Cole

Allan Cole, Owner

  • 2047 Posts
  • 112 Reply Likes
This is fixed in the latest version. Please re-download your theme.
Photo of Niek

Niek

  • 170 Posts
  • 22 Reply Likes
Just downloaded and installed version 1.5.3. Thanks Allan..... this problem is solved.
Photo of Konstantin Volke

Konstantin Volke

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
I have a similar question even though IE is not an issue here.

In all previous versions the title was underneath the picture and not in the sidebar -- apparently this has been changed. Which template do I have to change to get it back in the content of the page?
Photo of Niek

Niek

  • 170 Posts
  • 22 Reply Likes
I'm not sure what your problem is: in version 1.5.3 the title is underneath the picture...

Photo of Konstantin Volke

Konstantin Volke

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
thanks for you answer!!
hmm, the thing is, it isnt on my blog :( i havent made any changes to the template ever :-)
but see yourself: http://konstantin-volke.de/peoplecult...
Photo of Niek

Niek

  • 170 Posts
  • 22 Reply Likes
Your site is using the Grid layout... I'm using the default.I believe that is what's causing the differences. In Grid layout: try disabling (put comment marks in front) line nr. 316 in style.css....
Photo of Allan Cole

Allan Cole, Owner

  • 2047 Posts
  • 112 Reply Likes
Yes, the Grid & Default layouts change the way the titles on single pages are displayed as well.
Photo of etrometerE

etrometer

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi I have a problem where vimeo videos do not display as featured on posts part of the blog and single pages. Is this something that anyone else experienced
Photo of Allan Cole

Allan Cole, Owner

  • 2047 Posts
  • 112 Reply Likes
The oEmbed URL feature is not intended for use in Blog Category posts.
You’ll need to add your video to the post content normally for blog posts.
Photo of etrometerE

etrometer

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks Allan, is that the same for single pages?
Photo of Allan Cole

Allan Cole, Owner

  • 2047 Posts
  • 112 Reply Likes
Yes for single pages in the “Blog Category.”
Photo of etrometerE

etrometer

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Sorry meant for pages not posts?
Photo of Allan Cole

Allan Cole, Owner

  • 2047 Posts
  • 112 Reply Likes
All single posts work with the oEmbed URL feature accept when they are in the “Blog Category.”
Photo of etrometerE

etrometer

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
I understand that Allan. But what about pages ? NOT posts. Because the oEmbed feature does not work in pages for me. Is there a way to override this problem by manually editing code?
Thanks
Photo of Allan Cole

Allan Cole, Owner

  • 2047 Posts
  • 112 Reply Likes
Sorry, I got things confused. It does not work on Pages.

Yes, you’re more than welcome to experiment and customize the feature to work on Pages, but there may be an easier way depending on what you’re trying to do.
Photo of etrometerE

etrometer

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks for the clarification. Could you perhaps point me in the right direction as to which file to edit and where in order to display vimeo content on all pages?
Thanks in advance