Your Library Click Returns 500 Error

  • Problem
  • Updated 4 years ago
After signing in, when I click on User Name -> Your Library, I am redirected to http://geocommons.com/500.html. This happens across browsers.

Additionally, when I search my user name, my datasets show up, but my maps do not.

Additionally, when I click on my user name in a dataset tag, I am taken to a separate error page: http://geocommons.com/users/david_-or....

The maps I have made are still accessible.
Photo of David Ory

David Ory

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 4 years ago

  • 2
Photo of Emily

Emily, Official Rep

  • 873 Posts
  • 19 Reply Likes
Hi David,

Are you still having this trouble?

Emily/GeoIQ Support
Photo of David Ory

David Ory

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Emily,
I am.
thanks, dave
Photo of Emily

Emily, Official Rep

  • 873 Posts
  • 19 Reply Likes
Ok. Sorry about that. What is your user name so I can look into this?

Emily
Photo of David Ory

David Ory

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
User name is: david.ory
Photo of Emily

Emily, Official Rep

  • 873 Posts
  • 19 Reply Likes
Hi David,

This may be related to your user name having a dot in it. I think they might be trying to fix this in the next few days. Im looking into it. Let me know if it gets resolved on your end.

Emily
Photo of Emily

Emily, Official Rep

  • 873 Posts
  • 19 Reply Likes
Hi David,

Sorry that we have not resolved this from our end yet. What I would suggest for now is opening up a new account with a username that does not have a dot. Then, any datasets that you want to access, just copy (option above dataset name) and then it will be in your new account. The only thing you have to re-fill in the metadata are tags. To find all of your datasets just put your old user name, david.ory in the search.

As soon as we get a fix on this Ill let you know.

Emily