Problem with posting and reply

  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Very odd situation... I was able to post and reply without issues. Now all of a sudden it wont post or reply. Now thinking it was an issue with my browser I even started another account. Posting with new account info went fine as well as reply. Seems a few others I have spoken with have had same issues posting on the Walmart get satisfaction site. Is this what the purpose of getting our voices heard is all about?

Suzy

  • 0 Posts
  • 0 Likes
  • very unhappy

Posted 2 years ago

  • 1

Caty, Employee

  • 946 Posts
  • 104 Likes
Hi Suzy,

Sorry to hear that you're having this problem! When you say it "won't post," is there a particular error message or other behavior that you're seeing? Or do you click "post" and then nothing happens? Also, are you posting straight through: http://www.getsatisfaction.com/walmart or are you posting from Walmart's Facebook page? Lastly, what browser are you using? I apologize for all the questions, but I'm just trying to gather as much information as I can so that our team can look into what might be causing this.

Again, sorry for the frustration! I look forward to figuring this out.

Suzy

  • 0 Posts
  • 0 Likes
Thank you for getting back to me. I have tested this with this account and what I get is error message stating that post/reply can not be posted at this time try again later. When trying to post under comment, it gives me no error message at all. Now using different ID but same browser - I am able to post with out issues and reply with out issues. I go directly through your GetSatifaction side of application. I have now tried this on all browsers with same end result. Works perfectly under new ID but using current ID my post is squashed (not allowed to be posted) by the Walmart site. Since I am able to post perfectly fine on your page, seems to me its more company associated then application associated.

Suzy

  • 0 Posts
  • 0 Likes
Caty, I also tried the vote feature. I am able to vote with new ID but not using this ID. Do they have options to block users from posting and voting?

Caty, Employee

  • 946 Posts
  • 104 Likes
Yes, our software does come with a Participation Suspension feature that we ask community moderators use in the spirit of our Company-Customer Pact.

If the feature has been used on your user account then each time you try to post you should see a notification stating that your account had been suspended. In that message, there's also an email address to contact the company to discuss the suspension, and it would appear just above the "Ask a Question" box. The message looks like this (I've intentionally whited out the email address & company name):



There's not a way for a company to opt out of sending this message, or having the notification appear. So if your old account was suspended from the community, you would see that notification and not a generic "this reply cannot be posted at this time" message.

Can you send me the link to your old user profile? I'd like to look into our database a bit further to see what's going on. Also, if you'd like to include any other personal information (e.g.: email address), feel free to do so using this form: http://getsatisfaction.com/corp/help/...

Suzy

  • 0 Posts
  • 0 Likes
Caty

Again thank you for getting back to me so quickly. This is the original account and the one that is having issues. There is also no emails coming from Walmart telling me I can not post. The image you have above is not listed anywhere or shown when I try to post. See image I have attached of test -

Suzy

  • 0 Posts
  • 0 Likes
When I try this on new account I can post without issue - so it is only happening with this account.

Caty, Employee

  • 946 Posts
  • 104 Likes
Hi there,

Just to clarify, this: https://getsatisfaction.com/people/su... is your original profile? It says it was created on May 4, 2012... does that sound correct? All of the posts on this thread have come from the same account.

I haven't ever seen that error message before, so I definitely want to take a closer look. If you feel comfortable, would you mind emailing me the email address associated with your previous account? I'm happy to look it up that way. You can send the email to support [at] getsatisfaction [dot] com, and have the subject line say "Send to Caty." I'll start working with our engineering team tomorrow to try and see what's going on.

And, you're very welcome for getting back quickly. :) Our team strives to take no longer than 24 hours to respond, so it's great to hear that its appreciated. Hopefully we can get this sorted out for you soon!

Suzy

  • 0 Posts
  • 0 Likes
Caty,

I just sent the email to you. You have been totally awesome.

The account info you have above is the original account and is the one having the issue.

Again, thanks so much for your help on this. It's hard these days to get things sorted out when there are issues. I am going to make sure to recommend your site to everyone I know. Great Service!!!

Have a great night!

Caty, Employee

  • 946 Posts
  • 104 Likes
Thanks so much! I'll start working with the rest of the team on this and will report back as soon as I have more information. It might take me a couple of days, but I'll keep you updated as best as I can. :) Take care!

Caty, Employee

  • 946 Posts
  • 104 Likes
I figured most everything out & sent you an email with the details. Please let me know if you have any other questions!

Suzy

  • 0 Posts
  • 0 Likes
As you can see I can post fine with this account on your site - It's only on the Walmart site that wont allow me to post reply comment or vote... thanks again..

This conversation is no longer open for comments or replies.