Widget displays users' browser data only as "Mashery Proxy"

  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

I recently updated the widget for our website, www.wishwall.me. Now whenever a user posts from the widget, their browser is reported as "Mashery Proxy." How can I fix this so that the widget will correctly show me their browser data?
Photo of Christine Borden

Christine Borden

  • 152 Points 100 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Nathan Smith

Nathan Smith

  • 260 Points 250 badge 2x thumb
Hi Christine. Thanks for pointing this out. We're working on a fix for this right now in our current work cycle, and I expect it will be cleared up pretty soon. Thanks for your patience!
Photo of Christine Borden

Christine Borden

  • 152 Points 100 badge 2x thumb
Thanks for the quick response! Glad to know it's in progress. :)
Photo of Nathan Smith

Nathan Smith

  • 260 Points 250 badge 2x thumb
Hi Christine. This issue has been fixed, and it looks like your most recent widget-originating topics are now reflecting correct browser details.

Unfortunately we can't retroactively fix the reported browser info in those topics that were affected by this bug, but future topics will include the correct details.
Photo of Christine Borden

Christine Borden

  • 152 Points 100 badge 2x thumb
Thanks for the update. Yes, I've noticed the browser info is back for new posts. Yay!

This conversation is no longer open for comments or replies.