Bug? - spending by envelope report

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 months ago
Hi,

I think I may have found a bug in the Web version of the spending by envelope report.  When I report on all envelopes the pie chart just shows one entry for other.

Regards,

    David
Photo of David James

David James

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Wayne Woodbury

Wayne Woodbury

  • 206 Posts
  • 159 Reply Likes
David, I think your problem lies in the "Show Envelopes by Groups" option.  If you click on Household in the top right-hand part of the screen, you should see Household Preferences.  If you uncheck the box for View Envelope Groups, I think you will see better detail.  I think you can also click the pie chart and it will show you more detail (When you have Groups enabled, the pie chart shows your envelope spending by group...clicking on a group opens a new pie chart with just the spending for that group).  I'm not very familiar with those features, so I hope I got that right.
Photo of Karisa Russell

Karisa Russell, Official Rep

  • 1650 Posts
  • 216 Reply Likes
Hi all,

David, you're right, there is a bug with the Spending by Envelope report on the web. It's resulting from a recent web update we rolled, and it affects folks who have deleted Envelopes, but are not using Envelope Groups. The work around for now is to de-select the 'Show Envelope Groups' option in your Household Preferences, like Wayne suggested. Once you make that change, the pie chart will render correctly. 

We do have this bug on our tracker for future fixing!

Thanks everyone
Photo of Will Presley

Will Presley

  • 1 Post
  • 2 Reply Likes
Thanks. Same problem and this was quick fix.