404 ERROR: User Lists

  • 2
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Old thread

Dear IMDb Staff

I have created a series of lists that contain, among others, IMDb video-links & links to Amazon.com (Books, DVDs, etc.). Up until now I have not experienced any problems relating to these links. However, recently it has come to my attention, links that appear beyond page 1 of a particular list, though accessible, display a 404 Error when I use the 'click to go back' function on my laptop.
I would really appreciate if an IMDb staff member could please address this matter and hopefully find a solution.
Here is an example one of the lists in question: http://www.imdb.com/list/ls027651515/
Photo of Dr-Faustus

Dr-Faustus

  • 152 Posts
  • 93 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 2
Photo of Col Needham

Col Needham, Official Rep

  • 6834 Posts
  • 4812 Reply Likes
We cannot reproduce this here, sorry.  Please give an exact example of an exact link which demonstrates the problem from this list.  Also please try a different browser and confirm the issue appears in both your main and alternate browser and let us know which browsers you tried (including version numbers) and on which system this occurred.  Please ensure all plugins and (if you have any) ad blockers are disabled for the test.  Finally, please include a screen-grab including the URL section of your browser showing the 404. 
Photo of Dr-Faustus

Dr-Faustus

  • 152 Posts
  • 93 Reply Likes
To Col Needham

I would just like to inform you, the lists in question are once again working perfectly. I am not sure if this is due to your efforts on that side, but thank-you for your prompt response in addressing this issue. It is much appreciated.
Photo of Dr-Faustus

Dr-Faustus

  • 152 Posts
  • 93 Reply Likes
To: Col Needham

Unfortunately I am not presently versed in creating a screen-grab, hopefully the following information will suffice:

This is the 404 Error link: http://www.imdb.com/list/ls027651515/?sort=list_order,asc&st_dt=&mode=detail&page=2 

Browser: I am presently using Chrome 63.

I would just like to point out, this problem is directly related to the functioning of my lists on IMDb, in the same series of lists, this list works perfectly: http://www.imdb.com/list/ls027608621/?sort=list_order,asc&st_dt=mode=detail&page=2
Photo of bderoes

bderoes, Champion

  • 1186 Posts
  • 1746 Reply Likes
Dr-Faustus

What is this:
 the 'click to go back' function on my laptop.
On what do you click to go back? Is it really a hardware function? A mouse button? A keyboard combo?
Photo of Dr-Faustus

Dr-Faustus

  • 152 Posts
  • 93 Reply Likes
Hi bderoes

It is the arrow indicator that appears on the top left of my screen. The "Click to go back, hold to see history" function of the said arrow icon.
Photo of Col Needham

Col Needham, Official Rep

  • 6834 Posts
  • 4812 Reply Likes
This is the 404 Error link: http://www.imdb.com/list/ls027651515/?sort=list_order,asc&st_dt=&mode=detail&page=2 
This page loads fine for us. We will need to know the sequence of pages which cause it to become a 404. Where do you start from in your IMDb list? Exactly which link do you click to leave IMDb? and then presumably you are on the latter page when you hit "Back" and then http://www.imdb.com/list/ls027651515/?sort=list_order,asc&st_dt=&mode=detail&page=2  generates a 404? 
Photo of Dr-Faustus

Dr-Faustus

  • 152 Posts
  • 93 Reply Likes
Hi again bderoes

Col Needham has resolved this issue. Thanks for your earlier response.

Peace
Photo of Dr-Faustus

Dr-Faustus

  • 152 Posts
  • 93 Reply Likes
To: Col Needham

Sorry for the inconvenience, all lists appear to be functioning now. The sequence of pages is; directly linking to the IMDb main-page from my browser, Clicking on my user-name (Dr-Faustus), clicking on 'your lists', and then clicking on a particular list. The links on the first page of that list were functioning fine, but from the second page on, if I clicked on an attached link (which in itself functions perfectly) the 404 Error would occur after using the 'Click to go back, hold to see history' arrow indicator on the left upper side of my screen - I would just like to add, this was the case for both internal and external links.

Thanks for your help.
(Edited)

This conversation is no longer open for comments or replies.