back button

  • 2
  • Problem
  • Updated 4 months ago
  • In Progress
Why does the back button dosen't work anymore when I am looking at pictures from a movie. It seems is working only if the cursor is on the top area of the page or bottom. it was really usefull if you wanted to go back from pictures to the movie page or whatever. It worked before, but for few days is not. Can you change the site back? and let the buttons do their job?
Photo of Prometeu

Prometeu

  • 6 Posts
  • 3 Reply Likes

Posted 4 months ago

  • 2
Photo of Vincent Fournols

Vincent Fournols

  • 2901 Posts
  • 4852 Reply Likes
Hi Promoteur,

From what I observe on Firefox, now you can just press the Escape key, or click on the upper right X. I find that more convenient than the back button (or Ctrl <)
Photo of Prometeu

Prometeu

  • 6 Posts
  • 3 Reply Likes
I didnt ask for alternatives.
Photo of Vincent Fournols

Vincent Fournols

  • 2901 Posts
  • 4849 Reply Likes
Let it be.
Photo of bderoes

bderoes, Champion

  • 1034 Posts
  • 1409 Reply Likes
I just me too'd this issue. My brain automatically hits the back button on my mouse when I want to go back, and that worked for a while on the image viewer. I was grateful for that functionality. I had not discovered that it works in the descriptive zones, which is good to know. 
Photo of Steve

Steve, Official Rep

  • 1350 Posts
  • 1034 Reply Likes
Thanks for taking the time to reach out!

To help us investigate, please write back with the following:
  • your device and OS version
  • your browser and update version
  • a rough estimate of the last time you were able to use the "back" button in this area

Thanks in advance!
Photo of bderoes

bderoes, Champion

  • 1034 Posts
  • 1409 Reply Likes
laptop, Windows 10, Chrome 73

2-3 weeks ago?

Same behavior regardless of scripts being active or not.
Photo of Prometeu

Prometeu

  • 6 Posts
  • 3 Reply Likes
pc/win 10. Google Chrome is up to date
Version 73.0.3683.86 (Official Build) (64-bit)Chrome
Photo of Taylor

Taylor, Official Rep

  • 253 Posts
  • 251 Reply Likes
Hi Prometeu & bderoes,

Thank you for the information provided! I've forwarded the issue to our engineering team for further investigation.