500 - Server Error - My library is not working, plus Last.FM loads very slowly.

  • 5
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
  • (Edited)


I don't need to explain here anything. The screenshots tell enough how big the problem is. I see this on every profile of people who follows me. I tried to open my page in incognito window believing the extensions are the reason for blocking my charts. Sadly, even in incognito mode, I see this error. Also, has anyone else noticed how last.FM loads slowly again? I tried to open last.FM in I.E. 11 unfortunately, I had no luck there either. Username, Samson-91. https://www.last.fm/user/Samson-91 Fix this, please.
Photo of Patrick

Patrick

  • 1225 Posts
  • 727 Reply Likes
  • Frustrated, horrified, shocked

Posted 2 years ago

  • 5
Photo of MarcusJoh1990

MarcusJoh1990

  • 6 Posts
  • 3 Reply Likes
Same here...
Photo of Dârrÿl Smîth

Dârrÿl Smîth

  • 5 Posts
  • 5 Reply Likes
Same Here too
Photo of Lars Jansson

Lars Jansson

  • 125 Posts
  • 82 Reply Likes
Same here (user:lapeja)
Photo of Rabenab

Rabenab

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Me, too
Photo of Dârrÿl Smîth

Dârrÿl Smîth

  • 5 Posts
  • 5 Reply Likes
Mine works now
Photo of Willow Briansdóttir

Willow Briansdóttir

  • 5 Posts
  • 2 Reply Likes
Yep, it seems to be fixed now.
Photo of Willow Briansdóttir

Willow Briansdóttir

  • 5 Posts
  • 2 Reply Likes
Same here (jokullmusic). In addition, searches and album pages are throwing 500 errors.
Photo of MarcusJoh1990

MarcusJoh1990

  • 6 Posts
  • 3 Reply Likes
Now it's back!
Photo of Patrick

Patrick

  • 1225 Posts
  • 727 Reply Likes
They fixed, huh, that was fast!