Error Setting up SharePoint Integration Beta

  • 1
  • Question
  • Updated 7 months ago

Trying to setup the beta version of the SharePoint integration app. Followed the setup guide, registered the app and shared the site but getting this error message when adding the app to Maximizer:
"
Integration

Failed to create app instance:The remote server returned an error: (400) Bad Request. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at AppStore.Core.WebApiClient.CreatePostHttpResponse(String url, String cotentType, Dictionary`2 headers, String data) in C:\Build15\MX\AppStore - Main\Sources\AppStore\AppStore\Utility\WebApiClient.cs:line 115 at AppStore.Core.CEConfigSHPT.CreateAppInstance(String code, String customerId, String userId) in C:\Build15\MX\AppStore - Main\Sources\AppStore\AppStore\Core\CEConfigSHPT.cs:line 69 at AppStore.Core.CEConfig.StartAppInstance(String appName, String code, String customerId, String userId) in C:\Build15\MX\AppStore - Main\Sources\AppStore\AppStore\Core\CEConfig.cs:line 607 at AppStore.Controllers.MidwareSHPTController.SHPT(String code, String state) in C:\Build15\MX\AppStore - Main\Sources\AppStore\AppStore\Controllers\Midware\MidwareSHPTController.cs:line 82"

Appreciate any suggestions and comments

Thanks

Perry


Photo of Perry Wong

Perry Wong

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 months ago

  • 1
Photo of Anant Mahrok

Anant Mahrok, Product Manager - Integrations

  • 5 Posts
  • 1 Reply Like
Hi Perry, 
Can you please reach out to our support team and share you account details with them. Seems like a configuration issue, we will look into it. 

Regards 
Anant 
Photo of Perry Wong

Perry Wong

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes

Thanks Anant, will contact support