Help get this topic noticed by sharing it on Twitter, Facebook, or email.
I’m blij

Veel werk

Ik vind het goed dat jullie zoveel moeite doen om mensen gezonder te laten leven en hiervoor tools maken, bijvoorbeeld het eetdagboek. Ik kan me voorstellen dat dit veel werk is, dus ik ben blij dat jullie dit doen, pluim hiervoor!
Reply
  • Ja hé is best bijzonder ik kan eigenlijk niet meer zonder, dat eetdagboek is echt een uitkomst. Verbazend dat het gratis is. Er zijn nog wel andere apps die men kan gebruiken om af te vallen. Voor mij is voedingscentrum toch een belangrijk gevoel omdat daar toch naar mijn idee veel onderzoek gebeurd. Ik lees ook tal van negatieve reacties over voedingscentrum maar aangezien het in Nederland veel gebruikt wordt en mensen informeert zal het echt wel goed zijn. Ook op scholen hebben ze lespakketten van voedingscentrum om de kinderen bewust te maken van goede voeding en zelf heb ik ook les gehad op de middelbare school over de schijf van 5. Ik dat is ook via voedingscentrum.
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. kidding, amused, unsure, silly happy, confident, thankful, excited indifferent, undecided, unconcerned sad, anxious, confused, frustrated