Suddenly impossible to use MwB during work. Restarting setting gives time-out

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
I had MwB running for months on a Windows 7 Pro SP1 laptop and a Windows 10 Home ver 1703. Suddenly, today, while working with it, it stopped working with no error message or warning. I tried redoing the whole setup, which only gave me a Timeout error, then reinstalled the software on both machines, with the exact same negative result. While the laptop setup seems to "see" the main PC in the network, it still fails connecting with the "Handshaking" on. The main PC settings can't even seem to detect the laptop. Both are detecting each other without problem in the Windows network.
Photo of Jean-Baptiste Perrin

Jean-Baptiste Perrin

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Mouse without Borders

Mouse without Borders, Official Rep

  • 1112 Posts
  • 99 Reply Likes
This sounds like a networking issue, you may want to wire two machines to the same switch/router for troubleshooting/testing.
Photo of Klausi Kläff

Klausi Kläff

  • 1 Post
  • 1 Reply Like
Same here, after "Creators Update" (1703) MwB doesn't work reliably on my two Windows 10 PCs.
Settings screen of MwB freezes too. This is not a network issue.
MouseWithoutBorders build 2.1.6.1027

MouseWithoutBorderScv could not be started. Even when I start the service manually (with success) it is terminated right afterwards. No meaningful event log available (it just says MwB service stopped)
(Edited)