balsamiq icon is not displayed on a button

  • Problem
  • Updated 5 years ago
I'm trying out Napkee and encountered the following problem:
I have created a balsamiq button with an arrow up icon on it. When I export the file with Napkee. The arrow icon disappears and the button is much smaller as it used to be within Balsamiq. The preview in Napkee shows just an empty button with no icon on it but the button kept its size.
Photo of SimoneS

Simone

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Enrico Berti

Enrico Berti, One man band

  • 262 Posts
  • 13 Reply Likes
Hi Simone,
icons inside buttons are not yet supported! I'll put this feature on high priority so it can be released with the next version of Napkee. The width of the button should be the same that you see on Balsamiq so that's strange... can you please send me your BMML file (enrico@napkee.com)?

Thanks for your collaboration!
Photo of sodascopeS

sodascope

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I really think this is a must have feature, just found out myself that icons are not supported :-( . This is a key element of prototyping a UI.

Enrico, do you have an ETA when this feature will be available?
Photo of Enrico Berti

Enrico Berti, One man band

  • 262 Posts
  • 13 Reply Likes
Hi,
the update is already available in the pre-release version of Napkee.
Please download and install it from http://www.napkee.com/next and help me testing it! :)

Thanks!
Photo of Enrico Berti

Enrico Berti, One man band

  • 262 Posts
  • 13 Reply Likes
Official Response
Napkee 1.5.4 supports now Buttons with Icons!! Yay!!

Thanks for your collaboration guys!
Photo of cdstrachan

cdstrachan

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I am still having the problem. I dropped some icons onto a mockup, and only 2 of the four worked. They were all social media Balsamiq icons. As an example the facebook icon did not work.
Photo of edwardmtobinE

edwardmtobin

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I am evaluating Napkee and I am having the same problem. A button with a icon is not displaying the icon. I am using the numbered list icon