Image Problem with ZeroHedge Feed on iphone app

  • 1
  • Problem
  • Updated 10 months ago
Images in articles from Zerohedge show up briefly, but then disappear and are replaced by a small black square( thin white outline).  This has been happening for the last few days on the iphone mobile app. Images show up correctly when accessing from Newsblur.com
Photo of jim

jim

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 10 months ago

  • 1
Photo of Samuel Clay

Samuel Clay, Official Rep

  • 6514 Posts
  • 1474 Reply Likes
It's looking good to me. What browser extensions do you have installed? Try disabling them and see if it still happens.

Photo of jim

jim

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
The problem only occurs for me on the iphone Mobile App. It works fine for me on the web version (like your screenshot).  Attached is a screenshot of what i see on the mobile version.  
Photo of jim

jim

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi. This is still an issue.  Just checking in on it.  Previously this feed had no issues for years.
Photo of Samuel Clay

Samuel Clay, Official Rep

  • 6514 Posts
  • 1474 Reply Likes
The issue is that I can't reproduce the bug. It looks fine to me. Any chance you've installed ad blockers on your phone?

Photo of Samuel Clay

Samuel Clay, Official Rep

  • 6514 Posts
  • 1474 Reply Likes
Oh my mistake it was in the Text view that the issue surfaced. It looks like they are using a img srcset and the text extractor I'm using doesn't turn relative srcset urls into absolute urls. I'm going to look into getting that fixed.
Photo of Samuel Clay

Samuel Clay, Official Rep

  • 6514 Posts
  • 1474 Reply Likes
Ok, I emailed Postlight to recommend they fix the parsing issue.

Hi PL,

I run NewsBlur, an RSS news reader, and have started using the Mercury Web Parser to handle text extraction for NewsBlur users. I'm having a small issue with how relative URLs are parsed when they are part of img srcset's. Here's an example:


https://www.zerohedge.com/news/2018-02-23/gates-pleads-guilty-mueller-probe-will-testify-against-manafort


Snippet of original:


<p><a data-image-external-href="" data-image-href="/sites/default/files/inline-images/gatesrobert_121117gn2_lead.jpg?itok=eMjVL8u2" data-link-option="0" href="/sites/default/files/inline-images/gatesrobert_121117gn2_lead.jpg?itok=eMjVL8u2"><img data-entity-type="file" data-entity-uuid="cf872f1c-046b-4728-883a-61f2a00fc1e8" data-responsive-image-style="inline_images" height="281" width="500" srcset="/sites/default/files/styles/inline_image_desktop/public/inline-images/gatesrobert_121117gn2_lead.jpg?itok=eMjVL8u2 1x" src="/sites/default/files/inline-images/gatesrobert_121117gn2_lead.jpg" alt=""></a></p>

Snippet of Mercury Web Parser:

 <p><a href=\"https://www.zerohedge.com/sites/default/files/inline-images/gatesrobert_121117gn2_lead.jpg?itok=eMjV... width=\"500\" srcset=\"/sites/default/files/styles/inline_image_desktop/public/inline-images/gatesrobert_121117gn2_lead.jpg?itok=eMjVL8u2 1x\" src=\"https://www.zerohedge.com/sites/default/files/inline-images/gatesrobert_121117gn2_lead.jpg\"; alt=\"\"></a></p>

You can see that the <a> url is turned into an absolute url, as well as the <img> src attribute's url. But the <img> srcset attribute is left unchanged.
Photo of jim

jim

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
Cool - thanks for following up.  Is there a way I can use the non-text view that you were using and didn't have a problem with?  Happy to do that if I know how.

Jim
Photo of Samuel Clay

Samuel Clay, Official Rep

  • 6514 Posts
  • 1474 Reply Likes
Sure, just hit the "text/story" button in the bottom left.
Photo of jim

jim

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
Nice - I can see the images that way too.  Glad you pointed that out.  Thanks
Photo of prattmic

prattmic

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I'm having a similar problem consistently with at least two feeds.

XKCD: https://www.xkcd.com/rss.xml
Dilbert: http://comicfeeds.chrisbenard.net/view/dilbert/default

Simply toggling between the two views seems to fix the problem?

Upon opening a story:



After pressing the "Text" button:



After pressing the "Story" button:



This seems a bit different, but might be related to the views?

Thanks for the great feed reader BTW!