N wave 580 lights already not working properly

So my son just got these yesterday for Xmas, and after only the 2nd use the lights are not working properly on the right speaker. When they cycle through the colors, the bottom red light on the right speaker is not working at all. When the left speaker is pink, the right bottom light is blue. I’m assuming the problems are related. The other colors work fine. The question is how to fix the problem. I must admit I’m going to be pretty unhappy if I have to go through a lot of bs to get this resolved, and I’m already pretty unhappy that this happened so soon after using them. Please help! Thank you.
1 person has
this problem
+1
Reply
  • Hi Sandi,

    Sorry you're having issues with your N Wave 580 speakers.

    It sounds like your product may need to be serviced. Warranty and non-warranty claims are not handled here on the forum, but I can point you in the right direction! Here are a couple of options that you could choose from:

    • Submit a Warranty or Service inquiry with our Technical Support team by logging onto the Numark Support Page. Select Warranty or Service Inquiry from the drop down menu.

    or

    • For quicker support, call your nearest Support Office or International Distributor.

    Make sure to reference or link this thread to help out the support team.

    I hope this helps! Let me know if you have any additional questions.
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned happy, confident, thankful, excited sad, anxious, confused, frustrated