Broken links

  • Problem
  • Updated 3 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: .

Only about 1/2 of the links will work in the Prezi I am creating. I just need them to link out to various web addresses. I have followed the steps to insert a url beginning with http and re-loaded the presentation several times.
The edit version of the "problem Prezi" is located at:
http://prezi.com/d_6ppsug4drz/edit/#1...
The view version is located at:
http://prezi.com/d_6ppsug4drz/plannin...
I am using Windows 7 & Internet Explorer 9.
Help!
Photo of Heidi Mann Schroeder

Heidi Mann Schroeder

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Nemeth Zoltán

Nemeth Zoltán, Champion

  • 220 Posts
  • 8 Reply Likes
Heidi,

I suggest to use Firefox or Chrome.

Zoltan, www.prezimagyarul.hu
Photo of Heidi Mann Schroeder

Heidi Mann Schroeder

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
I just tried Firefox. I deleted the broken links. Then I copied and pasted them from the original url and followed the directions to save the changes and re-load the page.
It did not make any difference. The links still will not work.

Any other ideas???
Photo of Heidi Mann Schroeder

Heidi Mann Schroeder

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
I wanted to reply to myself in case others have this problem.
I found that I could only have 1 active link per textbox -- using either Firefox or Internet Explorer 9. I was able to activate all of the links in my presentation by creating a new textbox for each link.
Hopefully this will be helpful to someone else!

This conversation is no longer open for comments or replies.