all files deleted and still this error : »id: 2100 the reason is: w=0, h=0; b(w,h)=(0,0)«

  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: .

Hi there,

please, could anybody help me? I deleted step by step every file but I get always this error message: id: 2100 the reason is: w=0, h=0; b(w,h)=(0,0).

here is the link to my prezi:
http://prezi.com/9ltrzfaitjo_/edit/?a...

kind regards
heike
Photo of maiM

mai

  • 3 Posts
  • 0 Likes
  • frustrated

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of John

John, Official Rep

  • 6517 Posts
  • 403 Likes
Hi mai, I think now OK - error gone - love the Prezi and nice music :)

cheers

John
Photo of maiM

mai

  • 3 Posts
  • 0 Likes
thank you very much!!!!
Photo of John

John, Official Rep

  • 6517 Posts
  • 403 Likes
You're welcome

John
Photo of Chad Hartung

Chad Hartung

  • 1 Post
  • 0 Likes
I am getting the same issue and did the same process. Any thoughts?

http://prezi.com/6drxa7-emkhx/admissi...
Photo of John

John, Official Rep

  • 6517 Posts
  • 403 Likes
This was a corrupt .gif file - now OK

cheers

John
Technical details:
id: 2100 the reason is: w=0, h=0; b(w,h)=(0,0)

I have the same problem with my prezi.
I can not load files .swf.
How can I solve this?
Besides, I have all the notifications when I start to edit the prezi

http://prezi.com/t0ikno2mzu82/edit/#2...

Thanks for yourt help
Photo of John

John, Official Rep

  • 6517 Posts
  • 403 Likes
Hi Katrin Gominola Funkie Gutiérrez - very late I know, but if you can still use it the Prezi seems OK now - I had to remove about 7 SWF though (sorry)

cheers

John
Photo of naomi.l.keenanN

naomi.l.keenan

  • 1 Post
  • 0 Likes
Hello,

This is my first prezi (http://prezi.com/hyyrb4ajc9tm/echo-pr...) and I am also having this problem.

Prezi could not load one of your graphics. If you see something missing, please try to upload/place it again

Technical details:
id: 2100 the reason is: w=0, h=0; b(w,h)=(0,0)

I have tried deleting and re-inserting the images, but still getting the error. I'm not sure from this chain how the issue was fixed. Can anyone help?

Thanks
Naomi
Photo of John

John, Official Rep

  • 6517 Posts
  • 403 Likes
Hi naomi.l.keenan, I have deleted a corrupt .gif file - seems OK now

cheers

John

Prezi tip: Using 3 & 4 on the keyboard will rotate the canvas while in editing and show modes

This conversation is no longer open for comments or replies.